De slimste mens

Stappenplan spraakgestuurd spel. KRO-NCRV heeft maandag de eerste deelnemers bekendgemaakt.


Pin Op Lachen

Om deze website goed te laten werken plaatsen we functionele cookies.

. 11 hours agoDe slimste mens was het best bekeken programma van de maandagavond. Dé kennisquiz met een knipoog op NPO 2. De rest van het erepodium werd bezet door het NOS Journaal plek 2 met 16 miljoen kijkers en het RTL Nieuws van 1930 uur van.

Ma 18 jul 2040 - Seizoen 22 Afl. Onder de bezielende leiding van Philip Freriks 77 en de éénkoppige jury Maarten van Rossem 78 doet een hele rits nieuwe kandidaten een gooi naar de titel. Speel deze leuke quiz tegen je vrienden onbekende slimmeriken of alleen.

Its a TV quiz that tests your ability to think associatively as well as your knowledge and overall growth. ANP Vorig bericht KVK. 45606 likes 2325 talking about this.

Speel De slimste mens met je stem. Helaas bleek de eerste aflevering niet helemaal soepel van start te gaan. De slimste mens stappenplan.

De presentatie is in handen van Philip Freriks met Maarten van Rossem als jurylid. 6 - De slimste mens. Het aantal kijkers is nagenoeg gelijk aan de aftrap van het vorige zomerseizoen.

Kijkers constateerden namelijk dat er aardig wat foutjes voorbijkwamen. In deze kennisquiz met een knipoog wordt gezocht naar de slimste mens van Nederland. The latest tweets from De_slimste_mens.

Dit is de app bij de Nederlandse versie van het televisieprogramma De slimste mens. In het najaar van 2009 werd de quiz uitgezonden op RTL 4 en gepresenteerd door Martijn Krabbé. Gisteravond ging het nieuwe seizoen van De Slimste Mens van start en konden kijkers hun hersenen weer flink laten kraken.

43 min 43 min nieuw. 29 sec 29 sec nieuw. De slimste mens is een tv-quiz waarbij het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling maar ook om associatief kunnen denken.

De eerste aflevering van de wintereditie 2021-2022 trok wel meer kijkers namelijk 19 miljoen mensen. De slimste mens speel je nu ook met je stem. 11 hours agoDe aftrap van het twintigste seizoen van kennisquiz De Slimste Mens trok maandagavond ruim 17 miljoen kijkers.

Dit is het officiële twitteraccount bij het tv-programma De slimste mens. Hilarisch fragment van De Slimste Mens met Herman De Croo en zijn fotoronde. De Slimste Mens 2022 refers to The smartest person in English.

30 - Vr 21 jan 2040. Kritisch jurylid Maarten van Rossem staat Philip Freriks bij en levert op zijn geheel eigen wijze commentaar op de kandidaten en hun kennis. Met je verdiende seconden in het spel kan je in de finale strijden voor de felbegeerde titel van De Slimste Mens ter Wereld.

STREAM De Slimste Mens HERE http4tvusvkDDIf Doesnt work click this link. De kennisquiz met een knipoog. Spread the love De eerste aflevering van het twintigste seizoen van kennisquiz De slimste mens trok maandagavond ruim 17 miljoen kijkers.

1 day agoDe slimste mens is iedere werkdag rond 2040 uur te zien op NPO 2. The latest Tweets from DeslimstemensNL DeslimstemensNL. Ga je in de finale frontaal in de aanval of speel je het liever tactisch en weet jij hoe.

6 hours agoDe Slimste Mens-kijkers uiten kritiek op vragen. Over precies twee weken begint de populairste kennisquiz van ons land. De Slimste of De Slimste Mens is een Nederlands televisieprogramma en een remake van de Vlaamse versie De Slimste Mens ter Wereld die is gemaakt door productiehuis Woestijnvis.

Redirecting to httpsdeslimstemensnu 308. Kijkers constateerden namelijk dat er aardig wat foutjes voorbijkwamen. Minder uitleg Meer uitleg.

Leukste fragmenten uit de slimste mens op Vier. Vanaf 2012 wordt deze quiz uitgezonden door de NCRV vanaf 2015 KRO-NCRV. 6 hours agoGisteravond ging het nieuwe seizoen van De Slimste Mens van start en konden kijkers hun hersenen weer flink laten kraken.

Helaas bleek de eerste aflevering niet helemaal soepel van start te gaan. We plaatsen analytische cookies om te bepalen welke onderdelen van de website het meest interessant. Maarten van Rossem a member of the critical jury aids Philip Freriks and offers his own distinct perspective on the applicants and their knowledge.

De app is in 2021 volledig vernieuwd zodat je jouw favoriete spel nog beter kunt spelen. Dat blijkt uit de cijfers van de Stichting Kijkonderzoek SKO. Volgend bericht Spannende rustdag Tourpeloton vanwege coronatesten.

Weer veel starters in de horeca. Erik Van Looy ontvangt je in zijn virtuele studio voor een rondje 3 6 9 Puzzel Open Deur Gallerij of Collectief geheugen. De slimste mens NL.


9 Het Allerbeste Van Jeroom 2017 De Slimste Mens Ter Wereld Best Of Jeroom Youtube Tv Series Youtube Comedy


De Slimste Mens Ter Wereld Bordspel Just Games Speelgoed Wereld Mensen Spelletjes


De Slimste Mens Ter Wereld Finale Week 2016 Compilatie Met Jeroom Philippe Geubels Youtube Mensen Youtube Wereld


Pin Op Cabaret


In Opdracht Van Sky High Televisie Een Televisie Decor Geplaatst Voor De Opnamen Van Het Televisie Programma De Slimste Mens Wat In 20 Uitzendingen Dagelijks


Compilatie Week 10 Het Beste Van De Jury De Slimste Mens Ter Wereld Wereld Hilarisch Mensen


Compilatie Week 9 Het Beste Van De Jury De Slimste Mens Ter Wereld Youtube Youtube Mensen Wereld


De Slimste Mens Ter Wereld S10e21 Compilatie Youtube Mensen Youtube Film


Dit Zijn De Eerste Drie Namen Voor De Slimste Mens Ter Wereld Showbizzsite Mensen Wereld Namen


Pin Op Quiz


Ella Leyers Verpulverde Het Record In De Slimste Mens Maa Het Nieuwsblad Mensen Dna Quizzen


De Slimste Mens Ter Wereld Mensen Spel Wereld


15 Vrouwen 19 Mannen Wie Wordt De Slimste Mens Ter Wereld Vrouw Mensen Mannen


Gratis Unieke De Slimste Mens Mok Gratis Spullen Mok Brochure


Recensie De Slimste Mens Ter Wereld De Vertrouwde Kwaliteit Mensen Testbeeld Belgie


Het Beste Uit De Slimste Mens Ter Wereld 2017 Deel 1 Wereld Mensen


Compilatie Week 4 Het Beste Van De Jury De Slimste Mens Ter Wereld Hilarisch Wereld Mensen

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel